Gå direkt till innehåll
Årets Hello World! Camps ställs in

Pressmeddelande -

Årets Hello World! Camps ställs in

Med anledning av den allvarliga situationen med covid-19 i världen har vi tvingats fatta beslutet att ställa in sommarens läger.

Med deltagare, volontärer och ledare som reser över hela Sverige för att delta på Hello World! Camp bedömer vi att det inte går att genomföra dessa lägerveckor på ett ansvarsfullt och tillräckligt säkert sätt.

Genom att fatta detta beslut nu har vi möjlighet att rikta om resurser mot lägersommaren 2021, som vi hoppas kunna genomföra större och bättre än någonsin. Vi fortsätter med digitala meetups under våren och siktar på att åter kunna vara igång med fysiska meetups i höst. Vi kommer under resten av våren, sommaren och den kommande hösten också att fortsätta att utforska och utveckla möjligheterna med Hello World!s digitala närvaro, i form av digitala meetups och nya mötesplatser för digitalt skapande.

För er som är anmälda till lägret

Alla som är anmälda till lägret kommer att få hela lägeravgiften återbetald.

Frågor?

Kontakta info@helloworld.se.

Ämnen

Kategorier


Hello World! är en allmännyttig ideell förening som med läger och helgmeetups uppmuntrar och sprider intresse och kunskap om naturvetenskap, teknik, innovation och konst med digitala verktyg. Vi tänder digitala stjärnor och med stipendier, lånedatorer, inkomstbaserade avgifter, fria resor till våra läger och riktade satsningar bidrar vi till integration och ökad andel tjejer och gör digitalt skapande lättillgängligt för alla barn och ungdomar oavsett bakgrund och förutsättningar.

Genom Hello World! samverkar företag, högskolor, studenter och samhälle för att säkerställa kompetensbehovet inom naturvetenskap, teknik och IKT för ett konkurrenskraftigt Sverige.

Presskontakt

Maria Arneng

Maria Arneng

Presskontakt Generalsekreterare +46 76 006 94 13

Vi tänder framtidens digitala stjärnor!

Hello World! är en allmännyttig ideell förening som med sitt "techy after-school program" uppmuntrar och sprider intresse och kunskap om naturvetenskap, teknik, innovation och konst med digitala verktyg. Vi tänder framtidens digitala stjärnor med kostnadsfria aktiviteter, lånedatorer och riktade satsningar till tjejer och andra underrepresenterade grupper inom tech. Vi gör digitalt skapande lättillgängligt för alla barn och ungdomar oavsett bakgrund och förutsättningar.

Genom Hello World! samverkar företag, högskolor, studenter och samhälle för att säkerställa kompetensbehovet inom tech för ett konkurrenskraftigt Sverige.

Hello World! Ideell förening
Box 7535
103 93 Stockholm
Sverige